Zegrean, despre decizia PNL: Sunt supărat!

  • Adrian Marinescu
  • 13 septembrie 2016
  • Politică
zegrean

Augustin Zegrean își dorea să candideze din partea Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare, însă cererea sa a fost respinsă de Biroul Politic al partidului. 

”Sunt supărat, nu mă așteptam la această decizie. În cazul în care va fi modificată Constituția, PNL avea nevoie de un om cu experiența mea.”, a declarat Augustin Zegrean.

Liderul liberal Alina Gorghiu a declarat, marţi, că fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean nu este membru PNL şi ca urmare nu poate fi parlamentar al acestui partid.

„Ideea este foarte simplă, dar să ştiţi că a fost un subiect cu totul şi cu totul marginal în Biroul Politic domnul Zegrean. (…) Eu am spus că orice om care are experienţă la Curtea Constituţională are o plusvaloare la Comisia juridică, accentul pe care am vrut să-l pun a fost pe specializarea oamenilor care intră noi în comisii. Acum, dacă luaţi un interviu la cel de la Comisia juridică s-ar putea să constataţi că este medic, dacă vă duceţi la Comisia de agricultură o să vedeţi că este inginer şi tot aşa. Omul nu are legătură cu comisia în care funcţionează. Cu domnul Zegrean treaba este foarte simplă: nu-i membru PNL, nu poate fi parlamentar al PNL, ne-a comunicat şi filiala. Nu a fost decât o discuţie de 30 de secunde”, a precizat Gorghiu, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *