Ultimele Știri

Zeci de percheziții de amploare în mai multe județe din țară, într-un dosar care vizează multiple infracțiuni

dna

Un număr de 72 de percheziţii domiciliare au fost efectuate pe raza judeţelor Argeş, Constanţa, Vâlcea,teleorman, Maramureş, Gorj, Hunedoara, Sibiu şi Alba.

Ancheta face parte dintr-o  cauză privind  destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare, spălare de bani, tăiere de arbori şi furt de arbori, fals în înscrisuri sub semnătură privată, folosirea, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea şi dare de mită.

Procurorii DNA suspectează că începând cu anul 2011, suspectul C. V., administrator al unei societăţi comerciale care avea ca obiect principal tăierea şi rindeluirea lemnului a iniţiat constituirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii de infracţiuni.

În perioada 2014-2016, suspectul C. V. a coordonat activităţile infracţionale desfăşurate de către membrii grupului infracţional organizat, referitoare la tăierea fără drept de arbori, la sustragerea de material lemnos, la transportul, la primirea materialului lemnos, la prelucrarea materialului lemnos, la valorificarea materialului lemnos, la vânzarea utilajelor, a cherestelei, precum şi la însuşirea de sume de bani din gestiunea societăţii comerciale, conform știripesurse.ro.

Perchezițiile au fost efectuate de procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul  Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, Piteşti, Craiova, Bucuresti, Alba, Sibiu, Gorj, Maramureș, Teleorman si Hunedoara, precum şi poliţişti de la porturi maritime.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*