Zeci de oameni au protestat în fața unei bănci din România, după ce două angajate le-au furat bani din conturi

  • Nicoleta Ungureanu
  • 26 august 2016
  • Social

Zeci de oameni au protestat și și-au retras banii din conturi după ce au fost păgubiți de două foste angajate ale băncii. Un bărbat a susținut că din cont i-ar fi dispărut aproximativ 80.000 de euro, bani pe care i-ar fi economisit lucrând în străinătate.

Este vorba despre CEC Bank din Zlatna, aceasta primind câteva zeci de plângeri de la cetățeni din oraș care reclamă faptul că le-ar fi fost sustrase diferite sume de bani din conturile pe care le aveau deschise acolo.

”Colegii noștri desfășoară cercetări în acest caz fiind suspectate două persoane, foste angajate ale unei unități bancare din Zlatna. Au fost primite numeroase plângeri de la cetățeni care reclamă dispariția unor sume de bani din conturi și, având în vedere complexitatea cazului, cel mai probabil dosarul va fi preluat de Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Alba”, a mai spus Luminița Prodan.

Două femei foste angajate ale unei sucursale bancare din orașul Zlatna sunt cercetate de polițiști pentru delapidare și furt după ce ar fi scos sume importante de bani din conturile unor clienți.

Surse judiciare au declarat că cele două femei, care sunt surori, au fost angajate ale sucursalei CEC Bank din Zlatna și ar fi păgubit zeci sau chiar sute de clienți ai băncii, cărora le-ar fi retras ilegal diferite sume de bani din conturi. După câteva sesizări, cele două angajate au fost concediate, iar banca a deschis o anchetă internă, conform Profit.ro.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *