Ultimele Știri

VIDEO: Zeci de oameni au claxonat coloana oficială a lui Klaus Iohannis, în semn de protest

Coloana oficială a lui Klaus Iohannis a fost huiduită în trafic, în momentul în care circulația a fost întreruptă pentru a trece președintele. Această reacție a oamenilor a fost în semn de protest, cel mai probabil, pentru tragedia ce a avut loc în cadrul coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea.

 Klaus Iohannis se îndrepta în jurul orei 09:40 spre Romexpo, acolo unde a ținut un discurs în cadrul târgului Indagra. Oamenii au devenit foarte nervoși atunci când circulația din Piața Presei a fost oprită pentru trecerea coloanei oficiale a președintelui.

În momentul în care coloana în care se afla Iohannis a intrat în intersecție, ceilalți șoferi au început să claxoneze și nu s-au oprit până circulația a fost reluată.

Ca urmare a acestei întâmplări, deputatul Bogdan Diaconu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj, prin care îi încuraja pe toți cei care se întâlnesc în trafic cu astfel de coloane oficiale să claxoneze în semn de protest, pentru a îi face pe oficiali să conștientizeze că oamenii s-au ”săturat de privilegiile lor”.

”Un gest spontan de protest pe care ar trebui să îl transformăm în regulă. Haideți să claxonăm toate coloanele oficiale acolo unde ne întâlnim cu ele ca să le arătăm nesimțiților de oficiali că ne-am săturat de privilegiile lor!”.

Sursă video: DC News

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*