Ultimele Știri

FOTO: Zeci de mii de oameni în stradă la Chișinău

hotii

Sărăcia și corupția politicienilor de peste Prut i-a scos din nou pe oameni în stradă. În Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău a fost umplută din nou de zeci de mii de oameni care cer arestarea mafioților care conduc țara. 

Vlad Filat, Vladimir Voronin, Ilan Shor și Vladimir Plahotniuc au fost cele mai hulite persoane de către cetățenii revoltați. Manifestația a fost organizată de Platforma Civică Demnitate și Adevăr (DA). Cela mai scandate lozinci au fost următoarele:  „Plahotniuc, nu uita, pușcăria-i casa ta”, „Filat la pușcărie” sau „Plahotniuc și Filat, miliardul l-au furat”.

16

Manifestaţia a început la ora 12:00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. La acest eveniment participă veteranii care au luptat la Nistru, oameni de cultură, foşti angajaţi ai structurilor de forţă, membrii Uniunii Pensionarilor, studenţi, reprezentanţi ai societăţii civile, precum şi mii de cetăţeni simpli de prin toate raioanele republicii. 

Cetăţenii care nu mai vor să tolereze oligarhia, minciunile politicienilor ascunşi sub paravanul integrării europene, justiţia de ochii lumii şi jafuri de miliarde se întâlnesc astăzi în centrul capitalei, la un nou protest faţă de actuala guvernare. Un alt lucru notabil poate fi punctat despre actulul prim-ministru Chiril Gaburici.

Dacă România are un premier penal și corupt, Republica Moldova are un șef de Guvern fără bacalaureat, ambii fiind cunoscuți pentru metoda ”copy paste”. 

7

13

15

31

21

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*