Ultimele Știri

Zeci de firme închise pe litoral în urma acţiunilor inspectorilor antifraudă

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au dispus suspendarea activităţii a peste 40 de firme care operau pe litoral, după ce au constatat că acestea încălcau obligaţia legală de utilizare a casei de marcat sau de emitere a bonului fiscal.

În lunile iulie şi august inspectorii antifraudă au verificat activitatea administratorilor de plaje, care închiriază şezlonguri şi ambarcaţiuni de agrement, dar şi a patronilor de cluburi, restaurante şi terase de pe litoral.

Au fost verificaţi 264 de contribuabili şi au fost depistate 530 de abateri, pentru sancţionarea cărora inspectorii au dispus amenzi totale de 1,87 milioane lei şi confiscări de numerar şi bunuri în valoare totală de 198.490 de lei.

De asemenea, inspectorii au dispus suspendarea activităţii comerciale pentru 39 firme, deoarece au constatat că încălcau obligaţia legală de utilizare a casei de marcat sau de emitere a bonului fiscal.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Zeci de firme închise pe litoral în urma acţiunilor inspectorilor antifraudă

  1. VRETI SA AVETI BANI MULTI PENTRU „PREZIDENTIALE”, PENTRU ALEGEREA LUI PONTA?
    NIMIC MAI SIMPLU: VENITI PE LITORAL CU FIRME „CAPUSE” APROBATE DE PRIMARUL MAZARE, CARE „ARANJEAZA” PATRONII SI BINEINTELES…CETATENII!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*