Zborurile programate sâmbătă spre Antalya se desfășoară fără probleme

  • Nicoleta Ungureanu
  • 16 iulie 2016
  • Social

Zborurile programate sâmbătă spre Antalya sunt operate fără nicio problemă, peste o mie de turiști români având bilete rezervate pentru astăzi. 

Români din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Suceava au programate curse charter sâmbătă, spre Antalya.

„Zborurile programate pentru azi(.n.r. sâmbătă) spre Antalya (4 din Bucureşti, 1 din Cluj-Napoca, 1 din Iaşi, 1 din Suceava )sunt operate fără probleme. Peste o mie de turişti sunt în acest moment în zbor spre vacanţa lor în Antalya”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a ANAT.

Pe site-ul ANAT se arată că Eurocontrol anunţă că aeroporturile din Antalya şi Istanbul sunt deschise.

 „Câteva zboruri au fost anulate în această noapte pe aeroportul din Istanbul, dar situaţia se normalizează”, se arată în mesaj. Pe Aeroportul Henri Conadă, sâmbătă dimineaţă, au fost anulate şase zboruri Bucureşti-Istanbul şi retur, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Otopeni.

„O cursă a companiei Turkish Airlines, care trebuie să ajungă la Bucureşti la 01.25, o alta, tot Turkish Airlines, care urma să aterizeze la 08.30, o cursă Tarom care ar fi trebuit să decoleze din Istanbul şi să aterizeze la Bucureşti la 11.55”, au precizat oficiali ai aeroportului Henri Coandă, cu privire la zborurile Istanbul-Bucureşti, conform Mediafax.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *