Ultimele Știri

Windows 10, ultimul succesor al familiei Windows?

Windows-10

Windows 10 este un sistem de operare dezvoltat de Microsoft, care succede Windows 8.1 şi va fi lansat în acest an, ca un upgrade gratuit pentru utilizatorii de Windows 8 şi Windows 7.

Noul proiect al gigantului Microsoft îşi propune să rezolve anumite probleme care au intervenit la predecesorii săi și să ofere şapte versiuni diferite ale noului sistem de operare, atât pentru calculator, cât și pentru telefon sau tabletă.

Ne vom întoarce la vechiul meniu de START existent la Windows 7, dar cu posibilitatea de a-ţi adăuga aplicaţiile preferate în acesta, vom avea parte de un browser pentru a scrie în paginile web direct din calculatorul tău şi cu posibilitatea de a citi articolele dorite offline.windows_10_cortana
Windows 10 va fi o fuziune între Windows PC, Windows Phone şi Windows Embedded, prin urmare va apărea „Cortana”, un asistent personal care te va ajuta şă îţi termini treaba mai rapid şi să îţi menţii celelalte device-uri sincronizate.

Cel mai probabil Windows 10 va fi disponibil începând din această vară în 190 de ţări şi cu 111 de localizări lingvistice diferite.

Dar nu doar Windows face lansări în 2015, împreună cu acest nou sistem de operare va apărea şi noul Office 2016, pentru care, cei de la Microsoft estimează în jur de 7 milioane de cumpărători.

Sunt veşti bune şi pentru gameri, fuziunea va include şi Xbox One, aşa că te vei putea juca jocurile de pe Xbox direct din computerul tău şi chiar pe telefon.

windows10_tech-preview_start-menu-100464961-orig
Cu toate acestea vom spune adio Wondows? Se pare că cei de la Microsoft au afirmat că acesta va fi cel mai bun din tot ce au scos până acum şi că în acest moment nu pot vorbi de nici un alt proiect de viitor Windows.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Windows 10, ultimul succesor al familiei Windows?

  1. Mai foloseste careva Windows ?!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*