Ultimele Știri

WikiLeaks a publicat e-mailurile șefului CIA, John Brennan

brennan

Un hacker a reușit să spargă contul de e-mail al directorului CIA, Jhon Brennan, astfel informațiile din cont au apărut pe site-ul WikiLeaks

Documentele includ un chestionar completat de Brennan atunci când candidatura sa era examinată de administraţia Barack Obama, un memorandum pe tema Iranului adresat lui Obama şi o scrisoare de la un senator, privind folosirea torturii împotriva suspecţilor de terorism.

New York Post a relatat săptămâna aceasta că un hacker adolescent a contactat ziarul şi a afirmat că a accesat contul de e-mail de pe AOL al lui Brennan, precum şi un cont de e-mail al secretarului american pentru Securitate Internă, Jeh Johnson.

Un purtător de cuvânt al CIA a declarat miercuri că familia Brennan este victima unei infracţiuni, precizând că, din câte se pare, nicio informaţie clasificată nu a fost compromisă.

„Accesarea ilegală a contului familiei Brennan este o infracţiune, iar familia Brennan este victima”, a subliniat purtătorul de cuvânt. „Documentele electronice ale familiei Brennan au fost piratate cu intenţii maliţioase şi acum sunt distribuite pe Internet. Acest atac este ceva ce s-ar putea întâmpla oricui şi ar trebui condamnat, nu promovat”, a adăugat acesta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*