Ultimele Știri

WikiLeakes – Corupție la Casa Albă | Au deturnat banii destinați persoanelor cu dizabilități

obama bush
Organizația WikiLeaks a publicat o serie de fișiere audio clasificate care indică faptul că administrațiile Bush și Obama s-au angajat în deturnarea de fonduri destinate persoanelor cu dizabilități, care își căutau locuri de muncă.

WikiLeaks a prezentat 30 de ore de înregistrări audio referitoare la un scandal de corupție de miliarde de dolari, „cu link-uri către Casa Albă”, a declarat organizația într-o postare pe twitter.

cartoon

Înregistrările prezintă dovezi că AbilityOne, un program cu fonduri de aproximativ 3 miliarde de dolari anual, în contracte guvernamentale, a dat banii pentru contractori din domeniul apărării și alte mari corporații care nu au mulți angajați cu dizabilități. 

Acuzațiile de fraudă și corupție împotriva programului AbilityOne și a ong-ului SourceAmerica au devenit publice în luna iulie.

Fișierele audio lansate recent susțin afirmația că mai mult de jumătate din forța de muncă plasată la SourceAmerica a mers la Departamentul de Apărare și contractori, cum ar fi Boeing și Lockheed Martin. Prin această escrocherie companiile și ong-ul SourceAmerica au obținut miliarde de dolari prin neimpozitarea profitului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*