Ultimele Știri

Weekend de exepție la Castelul Cantacuzino pentru iubitorii de muzică house

cantacuzino

Cantacuzino Frequencies ne garantează un weekend de excepție la Castelul Cantacuzino din Bușteni. Pe cele 3 scene ale festivalului vor urca peste 30 de artişti internaţionali şi locali foarte atent selectionați, ce vor magnetiza participanţii în jurul castelului.

„Printre stilurile pe care le poti asculta în cele 3 zile ale festivalului vei regăsi: deep house, techno, melodic techno, electro, progressive și new age. Începem la scena de zi, trecem apoi la cea de noapte şi ne regăsim la after-party, într-o călătorie continuă ce va începe vineri şi se va încheia duminică.” – notează organizatorii evenimentului.

Datorită capacității castelului, perimetrul festivalului poate găzdui un număr limitat de participanți, așa că nu rata ocazia de a-ți vedea artiștii preferați și comandă-ți acum un bilet AICI.

Castelul Cantacuzino a fost supranumit și “castelul Nababului”, poartă în arhitectură, picturi și decorațiuni o istorie impresionantă, încă din 1905. Silueta sa impunătoare este înconjurată de cascade, fântâni arteziene, alei lungi și alte elemente care întregesc imaginea unei adevărate “reședințe boierești” de la începutul secolului trecut.

Simbol al opulenței prințului Gheorghe Gr. Cantacuzino castelul este construit în stil neoromânesc și decorat cu balustrade din lemn, piatră și fier forjat, plafoane cu grinzi pictate și vitralii, șeminee cu piatră albă și decoruri bogate cu ornamente din mozaic. Sala de Bal sau Holul de Onoare, conține o colecție heraldică unică alcătuită din blazoanele familiilor boierești înrudite cu familia Cantacuzino și o friză cu picturi reprezentând membri de seamă din ilustra familie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*