Ultimele Știri

Vreți anticipate? Nu vă bucurați, voi o să urmați!

proteste Foto: Liviu Ștef

Românii s-au săturat de actuala clasă politică și nu mai pot accepta paralizia acesteia făță de doleanțele lor. Politicienii ne duc cu vorba și fac totul în interes personal, nimic pentru cetățean. 

Nu mai merge așa, oameni nu mai pot accepta ca lucrurile să meargă prost în țara asta. Oamenii s-au săturat de minciunile lor, nu mai au nevoie de acești bufoni îmbuibați. 

Cum era de așteptat clica liberală a văzut demisiile în lanț o ocazie tocmai bună de a câștiga puterea totală. Alegerile anticipate ar provoca instabilitate politică, însă blochează orice tentativă a partidelor mici de a se organiza și candida. Partidul Național Liberal vrea să fure victoria străzii și în același timp încearcă o sucombare a acesteia, nu vrea ca societatea civilă să se organizeze și să lupte împotriva lor. 

Politicienii tremură și își dau seama că nu pot controla strada. Strada  e periculoasă pentru politicieni. Să nu uităm, au murit 32 de oameni și niciun politician nu a avut curaj să vină în fața clubului Colectiv pentru a depune o lumânare sau o floare, doar cu excepția președintelui Iohannis. Președintele este singur politician agreat de stradă, iar el știe asta. Mesajul străzii a fost clar: ”Corupția ucide!”. Președintele l-a preluat.

Propunerea PNL de a lansa alegeri parlamentare nu poate fi credibilă în fața străzii. Nu putem uita cum unii liberali au votat acum câteva zile împotriva arestării Elenei Udrea. Mulți liberali sunt la fel de corupți ca și cei din actuala coaliție de guvernare. 

Dacă PNL vrea puterea, strada îi transmite următorul mesaj: Nu vă bucurați, voi o să urmați!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*