Vremea va fi in general instabilă. Prognoza meteo pentru marţi şi miercuri

  • Adelina Mitrache
  • 15 august 2016
  • Vremea
vremea meteo ploi furtuna nori cer

Îndeosebi in cursul zilei, vremea va fi în general instabilă în regiunile centrale, nordice și nord-estice, precum și în zona de munte și în Subcarpații Getici unde, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări temporar accentuate și local averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, informează ANM.

ÎN ŢARĂ

Punctiform cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații restrânse, spre seară și în cursul nopții.

Temperaturile maxime se vor situa între 20 de grade în estul Transilvaniei și 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 21 de grade. Spre sfârșitul intervalului, în depresiuni vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara și în primele ore ale nopții când vor fi condiții de averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

harta

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea, la început în zonele de munte și în regiunile nord-vestice și nordice, apoi și în cele sud-vestice, sudice, centrale și nord-estice.

Vor fi condiții de grindină și izolat se vor înregistra cantități de apă mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 33 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 21 de grade.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *