Ultimele Știri

Vremea se menține caldă în weekend

În weekend vremea va fi în general stabilă și cu temperaturi ușor mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Sfârșitul lunii februarie aduce la nivelul întregii țări temperaturi maxime ce vor fi cuprinse între 8 și 17 grade Celsius.

Sâmbătă, vremea se va menţine caldă pentru această dată, cu maxime între 8-9 grade in nordul Moldovei şi 16 grade la Pitesti. Cerul va fi temporar noros şi trecător va ploua slab, local în sud-vestul şi sudul ţării şi izolat în rest, iar în zona înaltă de munte vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în Bărăgan, sudul Moldovei şi Dobrogea. Dimineaţa pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceaţă.

În Capitală, vremea se va menţine caldă: 4-5 grade dimineaţa şi în jurul valorii de 14 grade la amiază. Cerul va fi temporar noros, dar numai trecător va ploua slab. Vor fi condiţii de ceaţă.

Duminică deşi temperatura va marca o scădere uşoară, în special în regiunile nord-vestice şi de sud-est, vremea se va menţine caldă pentru începutul lunii martie. Maximele rămân peste 10 grade în aproape toată ţara cu cele mai mari valori, 14 grade la Sibiu, Drobeta Turnu Severin şi Giurgiu. Cerul va avea înnorări temporare şi local va ploua slab în jumătatea de nord-vest a ţării, mai ales seara, în timp ce pe crestele montane înalte se vor semnala precipitaţii mixte. În restul teritoriului, ploi slabe sau burniţă vor fi prezente numai izolat. Pe spaţii restrânse se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, 5-6 grade dimineaţa şi o maximă termică în jurul valorii de 12 grade. Cerul va fi temporar noros şi trecător, în prima parte a zilei, vor fi condiţii de ploaie slabă sau burniţă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*