Ultimele Știri

Vremea se încălzește treptat în următoarele zile

vreme calda bucuresti

Vremea se va încălzi ușor în următoarele zile, dar nu vom mai avea parte de temperaturi caniculare. Luni, în Dobrogea şi în Bărăgan atmosfera va fi însorită toată ziua iar vântul va avea unele porniri la malul marii.

Se încălzeşte uşor faţă de ieri: maximele ajung la 27-28 de grade. Foarte bine va fi şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Mult soare; câţiva nori de vreme bună şi temperaturi în creştere faţă de ziua trecută. La amiază se vor înregistra 28-29 de grade. Jumătatea nordică a Moldovei va avea vreme foarte frumoasă şi temperaturi plăcute. În regiunile montane e posibil să plouă slab, izolat.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş se anunţă o zi perfectă. Nu va fi foarte cald: se vor atinge 26-27 de grade; vor fi numeroase perioade însorite, iar vântul va suflă în general slab. În vestul ţării se mai încălzeşte puţin, aşa că la amiază temperaturile se vor apropia de 30 de grade. Nu sunt semne de ploaie, însă după lăsarea nopţii vântul va prinde putere în sudul Banatului.

Centrul României va avea parte de o zi frumoasă şi liniştită. Doar în zonele de munte, ar putea să picure trecător, iar temperaturile peste cele înregistrate duminică, vor ajunge la 27-28 de grade pe partea vestică. Norii din sud-vestul ţării se împrăştie şi astăzi se înseninează aproape peste tot. Şansele de ploaie sunt egale cu zero, iar tendinţa de încălzire a vremii se păstrează şi aici.

Şi în ţinuturile sudice găsim condiţii meteo excelente. Norii vor fi puţini şi nu vor aduce precipitaţii; vântul abia va adia, iar temperaturile vor urcă până la 28-29 de grade.
Vremea în Capitală

În Bucureşti vom avea vreme frumoasă şi în încălzire. Ploile lipsesc din prognoza; soarele va străluci aproape nestingherit, iar maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Peste noapte cerul va deveni senin, iar spre dimineaţă termometrele vor indică 14 grade.

Vremea la munte

Şi la munte va predomina timpul frumos. E drept că pe parcursul zilei se mai anunţă ceva înnorări trecătoare, însă ploile vor apărea cu totul izolat şi vor fi neînsemnate cantitativ. Vântul va suflă cel mult moderat, iar maximele din staţiuni vor continuă să crească uşor.

Vremea pe Litoral

La malul marii urmează o zi însorită şi puţin mai caldă decât cea de duminică. Norii nu prea se arată; doar vântul se va înteţi din când în când. În aer se vor înregistra până la 27…28 de grade iar apă marii va avea 22…23 de grade.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*