Ultimele Știri

Vremea iar se schimbă. Prognoza meteo pentru următoarele zile

toamna meteo

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine rece pentru această perioadă a anului. În jumătatea de vest a ţării, cerul va fi parţial noros în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat, în timp ce în restul zonelor înnorările vor fi persistente. Izolat va ploua slab la începutul intervalului în sud-vest şi la munte, iar mai ales noaptea şi în Dobrogea.

Vântul va prezenta intensificări temporare în estul şi în sud-estul teritoriului, cu viteze mai mari în sudul Moldovei, Bărăgan şi pe litoral. Temperaturile maxime, în creştere uşoară faţă de intervalul precedent, se vor încadra între 11 şi 18 grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, mai ridicate pe litoral. Spre sfârşitul intervalului, în zonele joase, izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal pentru această dată, deşi valorile termice diurne vor marca o creştere uşoară faţă de ziua anterioară. Cerul va avea înnorări, iar vântul va sufla moderat ziua şi în general slab, noaptea. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

meteo

ÎN ŢARĂ:

Vremea se va încălzi uşor, mai ales la valorile diurne, dar va fi răcoroasă pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile extracarpatice, dar numai izolat va ploua slab, mai ales în Dobrogea. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în est şi sud-est şi în general slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 20 de grade, iar cele minime între 0 grade în estul Transilvaniei şi 14 grade pe litoral. Izolat, spre sfârşitul intervalului, în zonele joase va fi ceaţă, iar în depresiuni vor fi condiţii de brumă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*