Ultimele Știri

Vremea de Paşte va fi frumoasă, anunță meteorologii

Vremea va fi predominat frumoasă şi se va încălzi, regimul termic devenind apropiat de cel normal pentru această dată, dar dimineaţa va fi răcoare.

Cerul va fi mai mult senin, exceptând jumătatea de vest a ţării, unde vor fi înnorări trecătoare, însă probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi extrem de redusă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe litoral şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în estul Transilvaniei şi 19 grade în Moldova, Transilvania şi în Dealurile de Vest.

La munte vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească, în timp ce dimineaţa şi noaptea va fi în continuare răcoare. La amiază vor fi: 11 la Stina de Vale, 8 la Predeal si Platinis, 7 la Sinaia 1500, 6 la Semenic si 1 grad pe Vf. Toaca din Ceahlau. În cursul zilei vor fi înnorări trecătoare, dar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi extrem de redusă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei pe creste. Sâmbătă vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească, astfel că valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii aprilie. Şi de Paşti vreme frumoasă. Ziua, în Munţii Banatului, iar noaptea mai ales în nordul Carpaţilor Orientali cerul va fi variabil dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. În rest cerul va fi mai mult senin.

Sâmbătă, vremea se va menţine frumoasă şi va continua să se încălzească, astfel că valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii aprilie în toate regiunile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în Delta Dunării şi 22 de grade în Dealurile de Vest şi în sud-vestul Transilvaniei. Dimineaţa, izolat, în centrul ţării şi în Subcarpaþii Getici se va produce brumă.

În capitală va continua să se încălzească. Dimineaţa, 2-4 grade în oras, spre zero grade la periferie si la amiaza, in jur de 21 de grade.

În prima zi de Pasti, vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească devenind caldă pentru această perioadă la nivelul întregii ţări. Cerul va fi variabil în regiunile vestice şi sud-vestice şi mai mult senin în rest. Temperaturile maxime trec de 20 de grade în aproape toată ţara (cu excepţia litoralului, depresiunilor si a nordului Moldovei), până la 22-23 de grade în sud si est. Izolat dimineaţa se va forma brumă, iar în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Bucureştenii se vor bucura de o vreme frumoasă şi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. 4-6 grade dimineaţa în oras, 1 grad în zona preoreseneasca si maxima zilei, 21-22 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*