Ultimele Știri

Vreme predominant călduroasă în următoarele zile

vremea

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea de sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, îndeosebi în zonele de munte, iar local, mai ales după-amiază şi la începutul nopţii şi în centrul, nordul şi sud-estul teritoriului, informeaza ANM.

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea de sud. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, îndeosebi în zonele de munte, iar local, mai ales după-amiază şi la începutul nopţii şi în centrul, nordul şi sud-estul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă pot depăşi 15…20 l/mp. Vântul va prezenta intensificări în regiunile estice, iar în rest va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în nordul Moldovei şi 34 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, mai ridicate pe litoral, spre 22 de grade, dar uşor mai coborâte în estul Transilvaniei.Advertisement

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales spre seară, când vor fi condiţii de averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 17…19 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor marca o uşoară scădere faţă de ziua precedentă, astfel încât vor fi apropiate de mediile multianuale specifice sfârşitului de august. În sud-vestul şi în centrul ţării, precum şi la munte, cerul va avea unele înnorări şi pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în regiunile estice, iar în rest va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în estul Transilvaniei şi 32 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20 de grade pe litoral.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*