Ultimele Știri

Vreme frumoasă și caldă în acest weekend

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în special în jumătatea de vest a teritoriului, cu temperaturi maxime cuprinse între 5 şi 14 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul, estul şi centrul ţării şi vor fi ploi în Dobrogea, Moldova şi local în Muntenia şi mai ales lapoviţă şi ninsoare în Carpaţii Orientali şi pe arii restrânse în Carpaţii Meridionali. Spre seară în estul Transilvaniei vor fi posibile precipitaţii mixte

În București vom avea parte de o vreme uşor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

La munte cerul se va înnora treptat începând dinspre grupele estice şi se vor semnala precipitaţii pe arii din ce în ce mai extinse, îndeosebi seara şi noaptea. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat nou de zăpadă. Punctiform cantităţile de apă vor depăşi 10-15 l/mp. Vor fi: – 1 grad pe Ceahlău, 1 grad cu plus la Semenic, 3 grade la Păltiniș și Sinaia, 5 la Predeal, 6 la Stâna de Vale.

Stratul de zăpadă măsoară 77 de cm pe Ceahlău Toaca, 72 de cm la Sinaia, 59 la Semenic, 46 la Păltiniș, 27 la Predeal și 20 de cm la Stâna de vale. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*