Ultimele Știri

Vreme frumoasă în week-end

vreme calda

Vremea continuă să se încălzească în weekend, iar ploile nu își fac simțită prezența decât izolat, în zonele montane. Temperaturile urcă la peste 25 de grade în toata tara, iar în zonele de câmpie depășesc chiar 30 de grade.

SÂMBATA, vremea va fi frumoasă în toată țara, iar temperaturile continuă să crească. Cerul va fi senin toată ziua, doar spre seara vor apărea câțiva nori, în sud-vestul țării. Temperaturile maxime vor varia între 23 de grade în sudul țării, pe litoral, și 31 de grade în vestul țării.

Și în Capitală, vremea va fi frumoasă, mai rece dimineața, când temperaturile sunt în jurul a 13-15 grade, după care mercurul va urca în termometre până la 29 de grade.

Și cei care au ales să-și petreacă week-end-ul la munte vor avea parte de vreme frumoasă, cu temperature în creștere și adieri de vânt. Ploi sporadice își vor face apariția doar spre seara, în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali.

DUMINICĂ, vremea se pastrează frumoasă, cu temperaturi în creștere și cer senin.

Temperaturile maxime vor varia între 23 de grade pe litoral și 32 de grade în vestul țării. De vreme frumoasă se vor bucura și bucureștenii – temperaturile urcă până la 30 de grade, vântul adie ușor și niciun nor nu se arată pe cer.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*