Ultimele Știri

Vreme frumoasă în toată țara. Prognoza meteo până sâmbătă

toamna meteo

Vremea în țară

Cerul va fi variabil, parțial noros în a doua parte a nopții în sudul și sud-estul țãrii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 18 grade, mai scãzute în depresiuni, spre 6 grade și ușor mai ridicate pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Miercuri

Vremea se va încãlzi ușor fațã de ziua anterioarã, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral și 30 de grade în Crișana, estul Munteniei și Dobrogea continentalã. În cursul zilei, cerul va fi variabil, parțial noros în sudul și sud-estul țãrii precum și la munte, zone unde doar pe arii restrânse va ploua. Noaptea, treptat aria de nebulozitate se va extinde, iar ploile se vor semnala local în jumãtatea de sud a teritoriului și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Banat. Minimele termice vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade.

Joi

Vremea va fi în general instabilã, iar valorile termice, deși în ușoarã scãdere, se vor menține, în general, peste mediile climatologice specifice datei. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, pe arii relativ extinse, în toate regiunile. Vor fi mai ales averse, însoțite local de descãrcãri electrice. Pe spații restrânse cantitãțile de apã vor fi însemnate și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zonele montane și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 11 și 18 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

Vineri

Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod normal la aceastã datã, în cea mai mare parte a țãrii, astfel cã maximele se vor încadra între 20 și 28 de grade, iar minimele între 10 și 20 de grade. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și va ploua pe arii extinse, exceptând regiunile sud-estice, unde ploile se vor semnala local. Vor fi și averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Pe spații restrânse cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat.

Sâmbătă

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice perioadei în vestul și sud-vestul țãrii, dar se vor menține peste acestea în restul teritoriulu. Cerul va fi mai mult noros și local va ploua în toate regiunile. Ploile vor fi și sub formã de aversã și pe arii restrânse vor fi însoțite de descãrcãri electrice. Izolat se vor mai aduna cantitãți importante de apã. Temperaturile maximele se vor încadra între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade. Vântul va sufla în general moderat.

Vremea în Capitală

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a nopții. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 14…16 grade.

Miercuri
Vremea se va încãlzi ușor, astfel încât maxima temperaturii aerului va fi în jur de 28 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales noaptea, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 16…17 grade.

Joi

Cerul va avea înnorãri și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã, în scãdere fațã de zilele precedente, va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 16 grade.

Vineri

Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi temporar noros și trecãtor va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Sâmbătă

Vremea va fi ușor mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi temporar noros și trecãtor va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*