Ultimele Știri

Vreme extremă în Capitală

București o mică Veneție

Bucureștiul s-a aflat aseară  timp de 2 ore sub avertizare cod galben. În București începând de la ora 18:30 au avut loc precipitații sub formă de averse și căderi de grindină de diferite mărimi. Centrul Capitalei a fost inundat practic iar pasajul Unirii a fost închis circulatiei. Bucureștiul a devenit în circa 30 de  minute o mică Veneție, apa pe străzi a atins în unele locuri peste 30 de centimetri. Mai multe străzi, pasaje și case au fost inundate în urma căderilor masive de apă.

furtuna

Stradă acoperită de gheață în urma căderilor de grindină

În zona centrală a Capitalei în urma căderilor de grindină s-a format un strat de gheață de circa 3-4 centrimetri.  În urma furtunii care a avut loc aseară nu s-au înregistrat victime s-au accidente, însă a fost îngreunată circulația în mai multe zone ale Capitalei, în special în pasaje și intersectiile din centrul orașului.

Pasajul Mărăşeşti a fost blocat  în urma precipitaţiilor, toate maşinile fiind evacuate, iar pasajul Unirii s-a blocat pe sensul de la Universitate spre Piaţa Unirii. Traficul în cele două pasaje a fost reluat după ce apa a fost  îndepărtată cu motopompe.

furtuna

 

Stradă inundată în Capitală

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*