Ultimele Știri

Vreme caniculară în cea mai mare parte a țării! Sâmbătă avem Cod Portocaliu în 7 județe

Vineri, 24 iulie, vremea se va menţine călduroasă, caniculară în Banat, sudul Crişanei, cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Moldovei şi local în Transilvania, relatează Agenția Națională de Meteorologie. 

Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…37 de grade şi izolat 38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în special în nord-vestul şi nordul ţării, precum şi la munte.

temp_judete_7j9prsptba8af7dmr2defrlrhsh517tt_36

În cursul zilei de sâmbătă, 25 iulie vremea va fi caniculară în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 35 şi 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală ITU va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, mai ales în zonele de câmpie şi de podiş.

În judeţele Bihor, Arad, Timiş, Vaslui, Galaţi, precum şi în zona de câmpie a judeţelor Bacău şi Vrancea vor fi temperaturi maxime care se vor situa în jurul valorii de 38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

temp_judete_7j9prsptba8af7dmr2defrlrhsh517tt_101

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*