Ultimele Știri

Vrancea: Traficul pe DN 2M închis după ce râul Milcov a rupt o parte din terasamentul şoselei

Foto Arhivă

Traficul pe DN 2M Focşani-Nereju închis în localitatea Răchitaşu, din judeţul Vrancea, după ce râul Milcov a ieşit din matcă şi a rupt o parte din terasamentul şoselei, a fost reluat alternativ pe un singur sens, cu restricţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone. Şi circulaţia feroviară între Focşani şi Râmnicu Sărat, în zona haltei Sihlea, a fost redeschisă, însă trenurile circulă cu restricţii de viteză.

UPDATE: Traficul pe DN 2M, reluat pe un sens

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia pe DN 2M Focşani – Nereju, în zona localităţii vrâncene Răchitaşu, a fost redeschisă în jurul orei 9.00, însă doar pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, din cauza ploilor abundente din ultimele ore, traficul pe DN 2M Focşani-Nereju a fost închis în localitatea Răchitaşu, după ce râul Milcov a ieşit din matcă şi a rupt o parte din terasamentul şoselei. Drumul a fost închis în jurul orei 7.00, iar deocamdată nu se ştie când ar putea fi redeschis. 

Probleme din cauza precipitaţiilor se înregistrează şi pe DN 2 E85 Focşani – Râmnicu Sărat, unde în timpul nopţii circulaţia a fost închisă, iar miercuri, în jurul orei 7.20, a fost reluată în ambele sensuri, însă se desfăşoară îngreunat.

DN 2 a fost inundat în zona localităţii Obrejiţa, apa măsurând între 10 şi 15 centimetri pe sensul de mers către Bucureşti şi între 10 şi 20 de centimetri pe sensul către Focşani. De asemenea, carosabilul este inundat şi în zona Popeşti, unde apa are 15 centimetri, dar şi la intersecţia cu DJ 205R către Coteşti.

Conform Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, circulaţia feroviară este întreruptă pe magistrala 500, între Focşani şi Râmnicu Sărat, în zona haltei Sihlea. Apa a acoperit macazurile, iar acestea nu mai funcţionează.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*