Ultimele Știri

Votul pentru noul guvern are loc luni după-amiază

Ședinţa comună pentru votarea noului Guvern restructurat va avea loc în această după-amiază, 15 decembrie, la ora 18:00. Birourile Permanete reunite ale Camerei Deputaţiilor şi Senatul au decis ca după audierea în comisiile parlamentare a noilor miniștri propuși, ce a avut loc la ora 12:00, să stabilească pentru ora 18:00 a aceleiași zile, ședința pentru votarea noii structuri a Guvernului.

Secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici a fost cel care a anunțat ședința de la ora 18:00.: “Astăzi încep audierile din comisii a noilor miniştri, iar la ora 18.00 are loc plenul reunite cu prezentarea Guvernului”.

Senatorul PSD Liviu Pop a precizat că va depune un amendament pentru mărirea bugetului pentru mediere și i-a invitat pe parlamentari să stabilească bugetul pentru pentru Dialog Social, acesta fiind avizat pozitiv luni, din partea comisiilor reunite de Muncă şi pentru Egalitatea de Şanse.

De asemenea, acesta a venit cu anumite promisiuni pentru viitor, printre care se numără aduecrea în stare perfect funcțională a Consiliului Economic şi Social, în termen de cel mult trei luni.

În cadrul audierilor de la ora 12:00 au avut loc dispute între Cristina Pocora şi senatorul PSD Laurentiu Florian Coca, care s-au declarat nemulțumiți de anumite întrebări.

Nemulțumit de întrebările Cristinei Pocora şi ale Claudiei Boghicevici, Laurentiu Florian Coca a declarat: ”Văd că veniţi cu citate. La dumneavoastră, doamna Pocora, s-a terminat cerneala când să vă numească (…) Să lăsaţi colegii domnului ministru de la Senat, pentru că dânşii ştiu mult mai mult despre activitatea dânsului”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*