Ultimele Știri

Votează acum jucătoarea anului

 Este pentru prima dată când fanii pot vota jucătoarea anului! Printre candidate, șase la număr, se numără și Simona Halep (3). Alături de româncă, în cursă se mai află și: Serena Williams (1), Maria Sharapova (2), Ana Ivanovic, Petra Kvitova și Li Na.

Jucătoarea favorită dintre cele șase, se poate vota accesând următorul link http://www.wtatennis.com/news/article/4294265/title/vote-now-player-of-the-year. Voturile fanilor vor fi luate la socoteală ca unul dintre voturile mass-media.

Finalistele pot fi votate până joi ( 20 noiembrie), ora 23:59. Câștigătoarea va fi anunțată în data de 21 noiembrie.

Pentru jucătoarea noastră, anul 2014, a fost, cu siguranță, cel mai bun din carieră. Simona a câștigat turneul de la Doha, a jucat finala de la Rolland Garros împotriva Mariei Sharapova, a ajuns până în semifinale la Wimbledon și a învins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor de la Singapore!

Trei dintre cele șase jucătoare nominalizate au câștigat acest titlu în anii precedenți. Serena Williams a câștigat de cinci ori, în 2013, 2012, 2009, 2008 și 2002, Petra Kvitova a câștigat în 2011, iar Maria Sharapova în 2004.

Câștigătoarea de anul acesta va fi aleasă în urma votului fanilor ca unul dintre voturile mass-media.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*


About Crina Anamaria Calotă (20 Articles)
Without dance there is no love. Without love there is no passion. Without passion there are no humans.
Contact: Website