Ultimele Știri

Vona Gabor, autonomia şi ciorapul

Liderul partidului de extremă dreapta Jobbik din Ungaria, Vona Gabor, a declarat joi, în timpul unei prelegeri susţinute la tabăra de vară de la Borzont, în judeţul Harghita, că autonomia secuilor este un obiectiv care se va realiza, mai devreme sau mai târziu, orice ar face statul român.

„Eu cred că autonomia secuilor este un obiectiv care, statul român orice ar face, şi sunt ferm convins de asta, deci statul român orice ar face, mai devreme sau mai târziu se va realiza, nu vor putea să îl oprească. Sunt sigur că vreuna dintre etapele  istoriei va crea această posibilitate, aşa că şi statul român ar face mai bine să nu încerce să pună piedici prin diferite acţiuni, ci mai degrabă să-şi reconsidere poziţia, deoarece va fi o autonomie a secuilor”, a declarat Vona Gabor, în aplauzele celor aproximativ 150 de spectatori.

După încă o sticlă de palinkă, discursul a continuat cam aşa: ”Haideţi să vă spun de ce am io oftică pe români… Recunosc că-mi placea de mic să mă masturbez  şi că foloseam pentru asta un ciorap de-al bunicii. Fără ciorapul ălă eram mort. Nu eram în stare de nimic. Ei şi într-o seară, la căminul şcolii de corecţie unde mi-am consolidat educaţia, am găsit în toaletă o revistă cu Cicciolina. Am luat revista în cameră cu gândul s-o posed pe drăcoaica aia aşa cum numai un ungur adevarat  e în stare, dar când să încep, ia ciorapul de unde nu-i. De nervi, am rupt revista şi am plâns cu sughiţuri toată noaptea. Dimineaţa am aflat că ciorapul mi-l luase Vasile Dumitru, supraveghetorul de naţionalitate română care răspundea de noi şi de atunci îi urăsc pe români. Mai avem palinkă?”

plb22

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*