Ultimele Știri

Vom avea parte de soare în următoarele zile

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, îndeosebi seara, în extremitatea sud-vestică şi sudică a ţării, unde doar izolat vor fi precipitaţii slabe, mai ales ploi.

În Capitală se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Dimineaţa, -3, -1 grad şi maxima zilei, 10-11 grade.

La munte vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. La amiază vor fi: 8 grade la Stâna de Vale, 7 la Păltiniş şi Predeal, 6 la Sinaia, 0 la Semenic si 1 grad pe Fv Toaca din Ceahlau. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales seara şi noaptea în Munţii Banatului şi în grupele vestice ale Carpaţilor Meridionali, unde pe arii restrânse vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab şi moderat.  Stratul de zăpadă măsoară 229 de cm la Balea Lac, 113 de cm pe Vf Omu, 86 la Sinaia și Bușteni, 57 la Straja, 54 la Păltiniș, 35 de cm la Arieșeni, 33 la Predeal.

Marţi, în jumătatea de nord a ţării vremea va fi în continuare predominant frumoasă, cu cer variabil mai mult senin şi valori termice în creştere uşoară. În sudul şi sud-estul teritoriului vor fi înnorări temporare şi pe arii restrânse va ploua slab. Cu totul izolat, în zona de munte vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei şi 15 grade în Maramureş la Baia Mare. În zonele joase de relief, dimineaţa, condiţii de ceaţă.

În capitală, cerul va fi temporar noros şi trecător, poate ploua slab. Valorile termice sunt apropiate de normal: în jur de zero grade dimineaţa şi 7-8 grade la amiază.

Miercuri încălzirea continuă astfel că putem vorbi de o vreme puţin mai caldă decât normal cu maxime cuprinse între 7 şi 14 grade, cu cele mai ridicate tot in nordvestul ţării. Temporar va ploua pe arii restrânse în sud, est şi centru şi cu totul izolat în restul teritoriului iar la munte vor fi precipitaţii slabe, mixte. Dimineaţa, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă. În Buureşti, trecător vor fi condiţii pentru ploi slabe. În jur de 1 grad dimineaţa şi 10-11 grade la amiază.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*