Ultimele Știri

Vom avea parte de cea mai friguroasă iarnă din ultimul secol. Avertismentul transmis de meteorologi

zapada iarna meteo

Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasa din ultimul secol, din cauza maselor de aer arctic ce vor ajunge deasupra Europei. Meteorologii europeni susțin că soarele va fi văzut rareori în timpul iernii din acest an.

Cele mai scăzute temperaturi vor fi inregistrate în lunile ianuarie și februarie, iar luna martie nu va fi deloc una de primăvară, anunță meteorologul german Dominik Jung.

Aceste previziuni sunt susținute și de meteorologul Joe Bastardi de la serviciul AccuWeather, care arată că scăderea activității solare va contribui la scăderea temperaturilor în perioada care urmează.

În umătoarele trei luni calendaristice se va înregistra o vreme în general normală pentru această perioadă, în timp ce cantitățile de precipitatii se vor situa peste normele multianuale în majoritatea regiunilor, cu excepția zonelor sudice și sud-estice, unde se va înregistra un deficit pronunțat, reiese din prognoza valabilă pentru intervalul octombrie – decembrie 2016, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*