Ultimele Știri

Vom asista la o nouă dezbatere prezidențială la B1 TV

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, astăzi, că candidatul ACL Klaus Iohannis va participa, în cursul acestei seri, de la ora 20.00, la dezbaterea televizată organizată la postul B1 TV, cu premierul Victor Ponta.

Deși era sub semnul întrebării o nouă rundă a dezbaterilor dintre cei doi candidați pentru scaunul de la Cotroceni, Ludovic Orban a anunțat că Iohannis va participa și în această seară la o confruntare directă cu celălat contracandidat.

„Klaus Iohannis va participa în această seară la dezbaterea organizată la postul B1 TV”, a anunţat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Orban a mai spus că echipa candidatului ACL intenţionează să negocieze, alături de reprezentanţii PSD, condiţiile desfăşurării dezbaterii televizate.

„Vom încerca să negociem cu organizatorii dezbaterii, negocieri la care în mod evident va participa şi echipa PSD”, a menţionat el.

Klaus Iohannis şi Vicor Ponta au participat, aseară, la Realitatea TV, la o primă confruntare înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*