Ultimele Știri

Vom asista la decesul politic al liderului PSD Victor Ponta?

Consultantul politic Cozmin Gușă, a discutat în direct la un post de televiziune, despre decizia lui Victor Ponta de a nu îi învita pe Marian Vanghelie și pe Dan Șova la ședința de mâine, lucru care pentru consultant este o încercare a premierului de a se feri de adversarii săi din PSD și de a minimaliza eșecul de la prezidențiale.

Cozmin Gușă a declarat că Victor Ponta a acționat el însuși în favoarea decesului său politic, prin atitudinea pe care o adoptă în ultimul timp, și mai ales, prin promisiunile pe care le-a făcut în timpul campaniei prezidențiale și pe care nu le mai poate susține acum. Acesta prezice curânda retragere a lui Victor Ponta, premierul acesta nu mai ”mai are mai are o viață la vârful politicii românești”, decât de cel mult 12 săptămâni.

”Numai că oricum am lua și oricum am așeza această analiză din interiorul PSD, este  un gest de lasitate. Adică dacă nu i-a invitat și mă așteptam să nu-i invite, Ponta  dorește evitarea unei confruntari și prezentare la Comitetul Executiv, a unie situații roz. Și această manipulare despre care vorbeați voi, cu reactivarea amnistiei, de către deputatul Păun, este tot o păcăleală la adresa membrilor Comitetului Executiv, cărora le promisese legea amnistiei și grațierii, și nu dorește decât să o reîncălzească prin intermediul deputatului Păun.  Dar toate acestea îl fac pe Ponta să se apropie de un deces politic și să se apropie într-un mod urât. Eu nu cred că Victor Ponta, oricât de mult ar întinde perdeaua, mai are mai are o viață la vârful politicii românești de 4 până la 12 săptămâni”.

După ce informația conform căreia Victor Ponta nu i-ar fi invitat pe Dan Șova și pe Marian Vanghelie la ședință, aceștia au primit un mesaj scris, prin care au fost chemați să participe la întâlnire.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Vom asista la decesul politic al liderului PSD Victor Ponta?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*