Ultimele Știri

Volkswagen recheamă în service sute de mașini din România

volkswagen

Sute de mașini din modelele Volkswagen up!, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf si Volkswagen Tiguan comercializate în România sunt rechemate în service din cauza încuietorilor speciale pentru copii, care îi împiedică pe aceștia să deschidă ușile din interior.

Din cauza unor probleme de fabricatie manetele de blocare se pot rupe, iar copiii pot deschide ușile. Potrivit Volskwagen România ar fi vorba de un total de 435 de mașini.

„Volkswagen AG a constatat faptul că la autovehiculele vizate, din cauza unei posibile predeteriorări la scoaterea din matrița de injecție, maneta de blocare a siguranței manuale pentru copii se poate rupe. Astfel, siguranța pentu copii activată se dezactivează neobservat, în special în cazul unor șocuri puternice, și ușa poate fi deschisă dinspre interior. Copiii pot, de exemplu, să coboare din mașină și să alerge pe stradă, urmarea fiind pericolul de accidentare”, a anunțat compania auto.
 La fel ca și în cazul altor operațiuni de rechemare în service, remedierea defectului este gratuită, fiind suportată de fabricant.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*