Ultimele Știri

Voiculescu – primul mesaj din puşcărie

Dragă Gâdea, Badea, Ciuvică  şi dragi ceilalţi,

Aflaţi despre mine că sunt bine sănătos ceea ce vă doresc şi vouă pentru că abia acum, când spăl zilnic toalete îmi dau seama  la ce muncă neplacută vă supuneam. Pe aici e bine, deţinuţii n-au curaj să mă înjure pentru că le e frică rău de Dana Grecu  şi de răzbunarea ei aşa că preferă să arunce în mine cu cartofi stricaţi , şobolani morţi şi alte chestii dând vina pe gardieni.

Masa e bună, scârţâie dacă te aşezi cu coatele pe ea, dar nu se clatină. Singura chestie cu care nu mă împac e că duşurile sunt comune. În respectul democraţiei, directorul a hotărât ca noi, deţinuţii să facem baia săptămânală în aceeaşi  sală cu personalul cabaretului “Sexy Pussy Cat Hot Girl” o splendoare de fete, toate la dimensiunile standard 60.90.60.

Mai prost e că eu nimeresc mereu doar lotul bodiguarzilor, nişte negri vânjoşi, aşa că mai mult alerg decât fac baie. Închei micile mele rânduri cu o amintire:

Din Oceanul Pacific/ A ieşit un peşte mic/ Şi pe-a lui coadă scria:/ Nu e TWEETY ca Gâdea!   Două mere, două pere, vă sărut la revedere!

Ah, era să uit! Banii pentru salariile voastre! E foarte important! Banii pentru salariile voastre îi găsiţi în contul ro 1760 RNC 2…..Na belea, ca mi s-a terminat cerneala! Mai aşteptaţi şi voi, că zece ani nu-s o veşnicie!

plb26 (1)

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*