Ultimele Știri

Vladimir Putin: „SUA vor să ne subjuge, dar nu vor reuşi”

Prezent la summit-ul G20 împreună cu liderii occidentali, Vladimir Putin a fot ignorat de către ceilalți participanți. Acest lucru l-a supărat pe liderul de la Kremlin.

Se pare că Vladimir Putin, a luat singur micul dejun la summitul G20. Niciunul dintre liderii occidentali nu a dorit să stea lângă liderul de la Kremlin. Nici în cadrul discuţiilor Putin nu prea a fost luat în seamă şi a fost observat mai mult timp stând singur.

Rusia a fost avertizată ferm să-și schimbe poziția în problema Ucrainei, în caz contrar va rămâne izolată de comunitatea internațională. Toate aceste dicuții l-au enervat pe președintele rus și l-au determinat să părăsească summit-ul mai drevreme.

Barack Obama, a declarat pe perioada summit-ului că acţiunile Rusiei în Ucraina reprezintă „o ameninţare mondială”.

„Statele Unite coordonează eforturile de contracarare a epidemiei de Ebola şi se opun agresiunii Rusiei asupra Ucrainei, care este o ameninţare mondială, după cum am observat cu doborârea Cursei aeriene MH17”, a declarat Barack Obama

Vizibil deranjat de declarațiile făcute de omologul său american, Vladimir Putin avertizează Statele Unite că nu vor reuși niciodată să se impună și să domnine Rusia. Președintele Rusiei este de părere că SUA domină toți aliații occidentali.

„Ei nu vor să ne umilească, vor să ne subjuge, ei vor să îşi rezolve problemele pe cheltuiala noastră, ei vor să ne supună influenţei lor. Nimeni în decursul istoriei nu a reușit așa ceva cu Rusia și nimeni nu va reuși vreodată”, a spus Vladimir Putin.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*