Ultimele Știri

Vladimir Putin, emblema de la Fashion Week Paris

Președintele rus a fost în centrul atenției publice mondiale în ultima vreme. Acesta apare totuși într-un loc în centrul atenției, unde nu ne-am putea imagina, chiar pe podiumurile de la săptămâna modei din Paris. Casa de modă germană Talbot Runhof a decis să-l onoreze pe cel mai tare om de la Kremlin, astfel acesta a apărut pe modelele din colecția toamnă iarnă 2015. 

PutinVladimir Putin este bine reprezentat în decorul de la Paris, New York, Londra și Milano, cele patru capitale ale modei cu sloganul: ”Vizitați acest oraș înainte să o facă el.”

În fiecare caz, președintele rus este pus în scenă cu un steag în culorile țării sale. Au apărut unele îndoieli cu privire la intențiile atribuite de către designerii Johnny Talbot și Adrian Runhof. 

„Am urmărit ceea ce s-a întâmplat între Rusia și Ucraina, în primul rând cu șoc, apoi groază și în cele din urmă cu dezgust. „, declară Johnny Talbot pentru revista americană Women’s Wear Daily.

„Putin este un pic copil megalomanic periculos și cu inimă de gheață. Oamenii ca el sunt în scădere, ei pot aduce toată omenirea în suferință. Este uimitore ingineria pornirii unui conflict din nimic.”, declară Adrian Runhof pentru site-ul german Stylebook.

Această colecție de haine a fost realizată ca o formă de protest, în urma acțiunilor liderului de la Kremlin, acțiuni care au distrus pacea în lume și au dus la moartea a mii de oameni nevinovați într-un război inventat din nimic. 

putin-crimea-shirt

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*