Ultimele Știri

Vladimir Putin, discursul anual despre starea naţiunii ruse! Ei vor eșua la fel ca și Hitler

Preşedintele Rusiei Vladimir Putin vorbeşte, joi, în discursul său anual despre starea naţiunii ruse în faţa Camerelor Unite ale Parlamentului. Starea națiunii este un document de bază, care prezintă pozițiile președintelui pe direcțiile majore ale politicilor rusești nu numai pentru anul care vine, dar, de asemenea pentru viitor.

Vladimir Putin şi-a început discursul spunând că în acest an Rusia se confruntă cu provocări dificile. Putin spune că televiziunile au acoperit lovitura de stat din Ucraina prin motivarea apărării drepturilor omului.  Rusia are dreptul de a menţine linia unică de dezvoltare, spune președintele. „Acest lucru este valabil şi pentru Ucraina”, spune Putin.

Președintele rus reamintește de referendumul din Crimeea și reunificarea Republicii cu Rusia. Reunificarea, spune el, a fost un eveniment istoric major. „Crimeea are o semnificație pentru Rusia şi rușii o vor păstra pentru totdeauna” , afirmă președintele Rusiei.

Este inutil să încerci să vorbeşti cu Rusia din poziția de putere

„Ne amintim țările care au sprijinit teroriștii în Rusia … și acei oameni fac probleme astăzi în Cecenia”, spune Putin. Teroriștii, potrivit președintelui, încă primesc sprijin din străinătate. „Aceste țări vor să creeze scenariul iugoslav în Rusia”, a mai adăugat acesta. Putin spune că, ei vor eșua la fel ca și Hitler.

Președintele rus spune despre sancțiuni și restricții că reprezintă un motiv pentru a ajunge la obiectivele stabilite. „Rusia nu va înceta relațiile cu Europa sau America”. În plus, spune Putin, Rusia are mulți prieteni și parteneri strategici în lume. Partenerii noştrii au devenit obraznici, consideră preşedintele rus. „Începând cu anul 2002, când Statele Unite au abandonat tratatul anti – rachete balistice, a avut loc o amenințare de dezechilibru strategic în lume, și e rău chiar și pentru SUA în sine”, spune Vladimir Putin.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*