Ultimele Știri

Vladimir Putin dă vina pe SUA pentru criza imigranților: ”Europa urmează orbește instrucțiunile Statelor Unite și suferă foarte mult”

Vladimir Putin a vorbit pentru prima dată despre criza imigranților și a declarat că Europa urmează orbește politica americană față de imigranți în cadrul angajamentelor aliate, iar apoi poartă singură povara afluxului important de imigranți, potrivit Realitatea.

Șeful statului rus a declarat că această criză era destul de previzibilă, în contextul în care Occidentul continuă să-și impună politicile în regiunile lumii musulmane.

”Am spus de mai multe ori: această criză era destul de previzibilă. Dacă vă amintiți, Rusia și eu personal am avertizat în legătură cu aceasta cu câțiva ani în urmă”, a spus Putin.

Acesta afirmă că Rusia a avertizat că UE se va confrunta cu această problemă, din cauza politicii externe greșite pe care au adus-o în  regiunile lumii musulmane.

”Am avertizat că vor exista probleme de amploare, dacă așa-numiții noștri parteneri occidentali vor duce — așa cum am spus întotdeauna — acea politică externă greșită, în special în regiunile lumii musulmane din Orientul Mijlociu, Africa de Nord, pe care o duc acum”.

Putin critică modul în care Europa este critică de mass media din SUA pentru faptul că se arată rigidă în fața acestei probleme, în timp ce SUA nu se confruntă cu un flux imigranți atât de mari, și a declarat chiar că SUA este vinovată de această situație.

Șeful statului rus acuză SUA că oferă instrucțiuni Europei, pe care aceasta le urmează orbește, și din cauza cărora Europa suferă foarte mult.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Vladimir Putin dă vina pe SUA pentru criza imigranților: ”Europa urmează orbește instrucțiunile Statelor Unite și suferă foarte mult”

  1. Adevărat!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*