Ultimele Știri

Vladimir Putin a declarat doliu național în Rusia! 224 de cetățeni ruși și-au pierdut viața în urma prăbușirii unui avion Airbus A321

În urma tragediei aviatice care a avut loc în Egipt, unde o aeronavă cu peste 220 de persoane la bord s-a prăbușit, președintele Vladimir Putin a decretat zi de doliu național în Rusia.

Sâmbătă dimineața, controlorii traficului aerian egiptean au spus că au pierdut contactul cu avionul rus care decolase de la Sharm el-Sheikh către Sankt Petersburg.

0c202d4f673d430aa0dbf082130c8e0b_18

Autoritățile egiptene au descoperit aproximativ 100 de pasageri la locul accidentului. Egiptenii au anunțat că au recuperat trupurile tuturor copiilor aflați la bord. Șaptesprezece copii, cu vârste cuprinse între 2 – 17 ani, s-au aflat la bord. Autoritățile aeroportului Sharm el-Sheikh au declarat că toți pasagerii și membrii echipajului au fost cetățeni ruși.

Până la această oră nu se cunosc date despre cauzele accidentului. Avionul Airbus A321 aprținea unei companii ruse low-cost și s-a prăbușit în regiunea Sinai din Egipt. Autoritățile egiptene au găsit cutiile negre ale avionului. Un oficial egiptean a declarat că se aud vocile oamenilor care țipau disperați înainte de clipa fatidică.

1029378872

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*