Ultimele Știri

Viorel Hrebenciuc în arest la domiciliu

Viorel Hrebenciuc va fi judecat în arest la domiciliu, conform deciziei Înaltei Curți de Casație si Justiție, însă hotărârea nu este definitivă.

Politicianul Viorel Hrebenciuc este anchetat în dosarul retrocedării ilegale de păduri. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să schimbe măsura arestului preventiv în cazul fostului parlamentar care se află de mai mult timp în arestul poliției.

Potrivit procurilor DNA, fostul deputat ar fi facut presiuni la conducerea Romsilva, pentru ca Paltin Sturdza, un presupus moştenitor al lui Nicoale Ghica, să intre în posesia a 43.000 de hectare.

În schimbul acestor intervenţii, Viorel Hrebenciuc urma să primească, susţin anchetatorii, 12.000 de hectare de teren forestier.

Instanţa a mai decis înlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu şi în cazul lui Gheorghe Paltin Sturdza, Lorand Andras Ordog şi Dan Costin Bengescu.

Tudor Chiuariu, implicat şi el în acelaşi dosar, are permisiunea de a părăsi România între 25 şi 29 martie şi între 9 şi 15 aprilie. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*