Ultimele Știri

Viorel Hrebenciuc ar putea fi arestat preventiv

Viorel Hrebenciuc cercetat în dosarul retrocedărilor a ajuns la DNA Braşov. După demisia din funcţia de deputat, i s-a ridicat imunitatea parlamentară şi astfel acesta ar putea fi arestat preventiv. 

Viorel Hrebenciu a declarat: ”Sunt pregăti să fiu reținut. Partidul nu m-a trădat”.

Demisia lui Viorel Hrebenciuc a fost pubicată în Monitorul Oficial şi astfel calitatea lui de deputat a încetat iar procurorii pot emite mandat de arestare preventivă, mai ales că acesta nu mai beneficiază de imunitate parlamentară.

De ani de zile frica domină România, toate acţiunile noastre sunt paralizate de frică, nimeni nu semnează o hârtie, nimeni nu are iniţiativă, toată lumea are o spaimă celebră. Eu am demonstrat că nu îmi e frică, ştiu ce am făcut, nu am niciun motiv să nu mă prezint cu inima deschisă în faţa procurorilor DNA. Nici DNA nu e sperietoare pentru cei care n-au greşit prea mult”, a declarat Viorel Hrebenciuc.

Posibila lui arestare preventivă vine la aproape o săptămână după ce fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc a fost arestat preventiv fiind cercetat în acelaşi dosar al retrocedărilor. Andrei Hrebenciuc a fost reţinut pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*