Ultimele Știri

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament!

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament. Acesta deținea funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Pentru că și-a dat demisia din Parlament, Viorel Hrebenciuc v-a fi anchetat de o instanță inferioară a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Mai mult, Viorel Hrebenciuc va putea fi arestat preventiv imediat, deoarece și-a pierdut și imunitatea în momentul demisionării.

Viorel Hrebenciuc este anchetat în dosarul retrocedărilor ilegale, pentru constituirea unui grup intracțional, trafic de influența și instigare la folosirea influenței de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid în scopul obținerii pentru sine sau terț de foloase necuvenite.

„Mi-a spus că toată viața a fost un om foarte corect și că nu vrea să facă rău partidului și crede că această funcție pe care a câștigat-o în 2012 nu trebuie să fie un obstacol pentru domnia sa și pentru justiția din România. Astfel se va pune la dispoziția justiției. Vom anunța în primul plen, săptămâna viitoare, că luam act de demisie și apoi se va vacanta postul. Nu mai este nevoie de niciun vot în ceea privește dl Hrebenciuc, rămâne dosarul pentru dl deputat Ioan Adam. Mi-a spus că are încredere în justiția din România, că vrea să meargă demn pe stradă și să ne poată privi în ochi,” a declarat Valeriu Zgonea în Parlament.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*