Ultimele Știri

Viol în grup într-un tren. Șase adolescenți au abuzat o femeie fără adăpost, după ce l-au pus la pământ pe concubinul acesteia

Șase tineri cu vârste de până în 19 ani, din județul Iași, au fost audiați miercuri de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași într-un caz de viol în grup, comis în urmă câteva zile.

Tinerii ar fi consumat alcool înainte să meargă în triajul stației CFR Socola, acolo unde o femeie de 40 de ani locuiește într-un vagon dezafectat. Cel mai mic dintre adolescenți are doar 14 ani, relatează ziaruldeiasi.ro. Doi dintre cei șase tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, în timp ce pentru alții s-a dispus măsura controlului judiciar.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 5 spre 6 februarie, după ce au consumat alcool, tinerii au mers în vagonul din triajul stației CFR unde știau că stă femeia de 40 de ani, concubinul acesteia, dar și alte două persoane fără adăpost.

„Inculpații au intrat în vagon și au așteptat întoarcerea persoanei vătămate și a concubinului. În momentul în care au intrat în vagon, inculpații l-au lovit pe concubinul persoanei vătămate și pe aceasta din urmă, determinând-o pe I.V. să întrețină raporturi sexuale cu cinci dintre inculpați. După plecarea agresorilor, persoana vătămată a anunțat organele de poliție“, au precizat procurorii ieșeni.

Potrivit unor surse judiciare, agresorii au fost prinși după ce la fața locului au fost găsite mucurile unor țigări fumate de aceștia.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*