Ultimele Știri

Vin ninsorile! Cum va fi vremea începând de astăzi

Astăzi se semnalează condiții de ceață în zonele joase de relief, mai ales în prima parte a zilei. Aceasta va fi asociată cu totul izolat cu burniţă sau fulguieli, înregistrându-se și condiții de polei.

În restul ţării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade, conform Realitatea TV.

Puţin soare în regiunile intracarpatice, la munte cel mai probabil dar şi pe ici pe colo în nord-vest. În rest, nori, ceaţă, izolat burniţă şi chiar fulguieli. Vor fi condiţii de polei, iar maximele nu vor fi mai mari de 6 grade.

În sud, vremea va fi închisă pe tot parcursul zilei de vineri, existând șanse minime de soare doar în zona de deal. În zona de sud-est se va înregistra ceaţă şi izolat burniţă sau ploaie slabă. Maximele zilei vor fi de 6-7 grade în Oltenia şi 4-5 grade în Muntenia.

În Dobrogea, nori joși şi local ceaţă asociată poate şi cu burniţă, cel mai probabil in prima parte a zilei. În aceste condiţii la amiază nu vor fi mai mult de 4 grade la Tulcea si Constanța.

În Moldova, vremea va fi asemănătoare, fără soare, cu ceaţă în special dimineaţa, atunci când poate fi asociată şi cu burniţă. Maximele zilei va fi de 5 grade la Suceava și Iași, 6 în Bacău, 4 la Focșani și 3 la Galați.

În Capitală, dimineața s-au înregistrat condiții de burniţă și chiar o ploaie slabă și 1-2 grade minim. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări şi o maximă la amiază, în jur de 5 grade.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*