Ultimele Știri

FOTO: Vila lui Ceaușescu din Primăverii își deschide porțile pentru public

vila ceausescu primaverii

Vila lui Ceaușescu din Primăverii își deschide porțile pentru public. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Civic.

vila ceausescu primaverii

„Palatul Primăverii, reşedinţa soţilor Ceauşescu – în curând nu numai pentru acţiuni de protocol, ci deschisă publicului, cel care are tot dreptul să vadă o parte importantă aparţinând istoriei acestei ţări. În Bucureşti, pe Primăverii nr. 50, se află Vila cu aceeaşi denumire, casa în care Elena şi Nicolae Ceauşescu, alături de copiii acestora, Nicu, Zoe şi Valentin, au locuit în ultimii 25 de ani din viaţă”, precizează reprezentanții MCPDC.

vila ceausescu primaverii

Odată cu anunțul, oficialii guvernamentali au postat și mai multe imagini prin care speră să atragă publicul.

vila ceausescu primaverii

„Casa, construită între anii 1964-1965, după indicaţiile celor doi soţi, are peste 80 de încăperi, inclusiv sală de cinema, piscină, un impresionat dressing room”, se arată pe pagina de Facebook a ministerului.

Însă data oficială de când oamenii vor putea păși în fosta vilă a dictatorului nu a fost anunțată.

vila ceausescu primaverii

Reședința lui Nicolae Ceaușescu din Primăverii a primit mai multe delegații oficiale din țară și din străinătate în anii după 1989 și a fost administrată în tot acest timp de RA-APPS.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*