Ultimele Știri

Viitorul victorios din Ștefan cel Mare

Viitorul Constanța se impune cu scorul de 3-2 în Ștefan cel Mare și adâncește criza dinamoviștilor, care sunt la a 3-a înfrângere de pe teren propriu.

Nici nu au reușit jucătorii să se așeze bine pe terenul de fotbal, căci arbitrul a acordat un penalty pentru Viitorul, după ce Mitriţă este faultat în careu de Fai în minutul 5. Golgheterul constănțean reușește să înscrie cu emoții în poarta lui Marc, iar Dinamo se vede condusă la ea acasă. Obligați să fie ofensivi, alb-roșii își croiesc numeroase ocazii periculoase, însă neșansa îi apropie de un rezultat negativ, ceea ce-l supără pe Flavius Stoican, care-l introduce pe Bilinski după 30 de minute de joc în locul lui Rotariu. Jocul scade din intensitate până spre final, când Mitrea majorează diferența printr-o lovitură liberă de la 22 de metri, care s-a îndreptat, fără echivoc, direct la vinclu. 

Deși intrați la vestiare supărați din cauza dublei marcate de Bogdan Mitrea, dinamoviștii și-au revenit după ce nou intratul Gavrilă reduce din diferenţă în minutul 49, cu un gol de la 25 de metri, fără nicio şansă pentru Buzbuchi. Inspirația lui Stoican detensionează pe moment situația critică dintre jucători și suporterii din Ștefan cel Mare. În următoarele minute, avalanșa ocaziilor câinilor se abate în careul echipei lui Gică Hagi, însă soarele tot dinspre mare răsare, astfel că Bonilla face 3-1 în minutul 83 dintr-o centrare a lui Benzar, nebăgat în seamă de fundașii lui Dinamo. Deși se părea că meciul și-a aflat învingătoarea, Patrick Petre încearcă să repare greșeala de la ultimul gol al Viitorului și înscrie superb din voleu chiar înainte de finalul meciului, reușind să reducă puțin dezamăgirea vădită a suporterilor aflați pe stadion. 

Cifrele meciului ne arată că Viitorul lui Gică Hagi rămîne neînvins în fața lui Dinamo și, deasemenea, după ultimele 4 meciuri din campionat, avînd 17 puncte acumulate în cele 14 etape disputate. 

Echipele de start:

Dinamo București: Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Boubacar – C. Matei, Alexe, Lazăr (cpt.) – Bilinski
Antrenor: Flavius Stoican

Viitorul Constanța: Buzbuchi – Manea, Mamele, Ţîru, Mitrea (cpt.) – Daminuţă, Benzar – Andjelkovic, Fl. Tănase, Mitriţă – Bonilla
Antrenor: Gică Hagi

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*