Ultimele Știri

Viitorul lor arată bine! Ce pensii vor primi Băsescu, Iliescu, Dragnea sau Iohannis

Pensia medie în România nu depășește 900 lei, însă pentru unii dintre noi situația stă foarte bine, în ciuda acestui lucru. Cei care fost şi aleşi locali, şi parlamentari, şi şefi de stat vor primi o pensie în valoare de peste 15.000 lei.

Dacă pensiile speciale ale aleșilor locali vor fi adoptate, aceștia vor beneficia de pensii foarte mari. Un exemplu este Traian Băsescu, a cărui pensie va ajunge la 17.000 lei. A avut două mandate de deputat pentru care va primi o pensie de 3.200 de lei, a fost primar al Bucureştiului timp de patru ani, iar pentru asta ar primi aproximativ 2.700 de lei, şi beneficiază de o indemnizaţie de peste 11.000 de lei pentru că este fost şef al statului.

Un alt exemplu este Ion Iliescu, care beneficiază şi el de un cumul de pensii speciale. Pe lângă indemnizaţia specială în calitate de fost preşedinte, Iliescu va mai primi încă 3.200 de lei pentru mandatele de senator.

Nici președintele Klaus Iohannis nu va avea probleme financiare după ce va ieşi la pensie. Pe lângă cei peste 11.000 de lei ca fost preşedinte, el ar primi şi aproximativ 3.800 de lei pentru mandatele de primar al Sibiului.

Nici cei care au fost şi parlamentari, şi aleşi locali nu o vor duce rău. Liviu Dragnea ar urma să primească aproximativ 6.000 de lei din pensii speciale, pentru cele trei mandate la şefia Consiliului Judeţean Teleorman şi pentru mandatul de deputat.

La fel şi Emil Boc, acesta are două mandate de primar al Clujului, pentru care ar primi aproximativ 4.000 de lei, plus 1.600 de lei pentru mandatul de deputat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*