Ultimele Știri

Video | Surpriză pregătită de Dacia: Deținătorii de Logan vor dori să-și schimbe mașina

Dacia vine cu o adevărată surpriză pentru șoferi, în urma acestei schimbări o mare parte dintre deținătorii de Logan urmând să își dorească schimbarea mașinii, cel mai probabil. Este vorba de o lansare de vârf de gamă al modelului care în 2014 a împlinit zece ani, Dacia Logan Prestige, maşină care vine cu o echipare de excepţie în comparaţie cu ceea ce obişnuise Loganul.

Pe lista echipamentelor de care dispune Prestige se regăsesc sistemul de climatizare cu reglare automată, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere, un nou design interior, cu o planşă de bord echipată cu aeratoare centrale dreptunghiulare, o tapiţerie cu design nou, semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare, sistem multimedia şi de navigaţie MediaNav şi proiectoare dublu optice.

Pentru că românii vor mai mult, vă prezentăm în avanpremieră spotul pentru noua versiune Dacia Logan Prestige!

Posted by Dacia Romania on 21 Octombrie 2015

Dacia propune spre vânzare noul Logan Prestige în două versiuni de motorizare Euro 6: propulsorul pe benzină de 1,2 litri cu 73 de cai putere şi cel diesel de 1,5 litri cu 75 de cai putere. Preţurile sunt de 9600 de euro pentru varianta pe benzină şi 11.700 de euro pentru cea diesel.

Dacia Logan este cel mai bine vândut model de autoturism în România în primele nouă luni ale anului, cu 11.532 unităţi, urmat de Dacia Duster, cu 4.715 unităţi, şi Dacia Sandero, cu 4.473 unităţi, potrivit datelor APIA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*