Ultimele Știri

VIDEO|Studenţi ameninţaţi cu arma: Presupusul agresor a fost identificat şi este audiat

arma

Bărbatul care ar fi ameninţat cu un pistol mai mulți studenți de la căminul UNATC din București a fost identificat și este audiat de poliție.

Suspectul este audiat la Secţia 10 de poliţie.

Poliţiştii au aflat că bărbatul are 32 de ani şi locuieşte într-un imobil aflat în faţa căminului studenţesc.

Arma pe care a folosit-o nu este însă una letală, ci de tip Airsoft, pentru deținerea căreia nu este nevoie de autorizaţie.

Mai mulţi studenți au depus o plângere la poliţie după ce un individ i-a ameninţat cu un pistol chiar în faţa căminului UNATC din cartierul Vitan din Bucureşti.

Incidentul avut loc puţin după miezul nopţii de joi spre vineri, în faţa căminului Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică, unde mai mulţi studenţi stăteau de vorbă. Un bărbat aflat în zonă s-a arătat deranjat de volumul discuţiei dintre tineri şi a decis să-i pună la punct. Cu un pistol.

Un individ a venit şi le-a atras atenţia – nu frumos, ci folosind cuvinte triviale şi înjurături – să plece de pe bănci şi să între în cămin. Ei au spus că pleacă, dar el a scos pistolul când s-a adresat lor”, a declarat pentru Digi24 Tatiana Gheorghe, administratorul căminului UNATC.

După ce i-a ameninţat pe studenţi, bărbatul a plecat, însă la scurt timp s-a întors în faţa căminului. A fost momentul când lucrurile au degenerat. Bărbatul l-ar fi lovit pe unul dintre studenţi, iar unul dintre colegii tânărului a ripostat. Panicaţi, tinerii intră în cămin, iar bărbatul mai rămâne puţin, după care se îndepărtează şi el.

Tot incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

 
Acum poliţiştii încearcă să afle ce l-a determinat pe bărbat să folosească arma. Ei au declanşat cercetările pentru infracţiunea de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, lovire şi alte violenţe.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*