Ultimele Știri

VIDEO/Raed Arafat: La IGSU nu există niciun document de autorizare pentru activităţile din Clubul Colectiv

arafat

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, sâmbătă dimineaţă, că la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu există niciun document de autorizare pentru activităţile din Clubul Colectiv, unde 27 de persoane au murit, iar alte aproximativ 200 au fost rănite într-un incendiu, relatează Mediafax.

„La nivelul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă nu există nicio solicitare, niciun document că ar fi fost emisă vreo autorizaţie pentru desfăşurarea activităţilor în locaţia respectivă”, a spus Arafat.

El a făcut aceste declaraţii sâmbătă dimineaţă, după şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, care a avut loc la ora 7.00 la Palatul Victoria.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată că 27 de persoane sunt decedate şi alte 146 de persoane sunt internate la acest moment la spitalele din Capitală.

Arafat a precizat că 17 din cele 26 de persoane decedate în afara spitalelor nu au fost identificate. De asemenea, sunt neidentificaţi 5 din cei 146 de răniţi internaţi la acest moment.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*