Ultimele Știri

VIDEO: Sepp Blatter a fost umilit la conferința de presă

fifa

Scandalul mafiei din rândul FIFA a avut astăzi un nou episod într-o conferință de presă ținută de președintele demisionar Sepp Blatter. Sepp a fost nevoit să își dea demisia din cauza acuzațiilor de corupție care au ajuns până în biroul său. 

Fostul șef al FIFA a fost umilit astăzi de un protestatar care a aruncat cu dolari de hârtie asupra sa, înainte de începerea conferinței de presă, luni (20 iulie).

Protester throws money at Sepp BlatterA protester has just gatecrashed Sepp Blatter’s news conference and thrown money at himhttp://bbc.in/1gJXQ4l#FIFA

Posted by BBC News on 20 Iulie 2015

 

Protestatarul este comediantul britanic Simon Brodkin. Brodkin s-a apropiat de Blatter și l-a întrebat dacă acceptă oferta Coreei de Nord pentru organizarea Campionatului Mondial din 2026, apoi a aruncat cu un teanc de bancnote de hârtie.

După ce agenții de pază l-au scos din sală pe protestatar, Blatter și-a început conferința de presă.

„Doamnelor și domnilor, avem de făcut curat aici. În caz contrar, nu voi putea vorbi cu dumneavostră doamnelor și domnilor, atunci când vorbim despre fotbal. Acest lucru nu are nimic de-a face cu fotbalul. Eu voi reveni din nou în câteva momente”, a declarat Blatter vizibil afectat de eveniment.

El a revenit la aproximativ 10 minute, pentru a discuta cu presa.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*